Find den bedste maler i Køge

17 September 2020 Camilla Skøtt

editorial

Skal væggene males hjemme hos dig, og har du allerede indledt jagten på den rette maler, så læs med her – vi har nemlig et par gode råd til, hvordan du vælger den bedste maler i Køge.

Umiddelbart tænker du måske, at det er piece of cake at vælge et malerfirma, men det er slet ikke så let, som det lyder. Det er med malere, som med alle andre håndværkere; nogle er bedre end andre. Det betyder naturligvis, at du skal kigge dig godt for, inden du laver en aftale med et malerfirma, så du er sikker på at få et resultat, der lever op til dine forventninger.

Men hvad skal du så kigge efter. Prisen er naturligvis et essentielt parameter, men derudover kan du med fordel kigge lidt på andre kunders oplevelser.

Søg erfaringer og anmeldelser

Det bedste er naturligvis, hvis du kender en eller flere, der har fået løst ligende opgaver af et malerfirma, så du kan spørge dem, om de var tilfredse med både prisen og resultatet. Det er en god måde at udvælge virksomheder på, hvorfra du kan indhente et tilbud, fordi du allerede på forhånd ved, at de leverer et godt stykke arbejde.

Det er til gengæld ikke sikkert, at du kan finde nogen i din omgangskreds, der rent faktisk har erfaring med malerfirmaerne i dit lokalområde, og derfor er du nødt til at finde en anden løsning – og her vil vi anbefale dig at søge erfaringer på nettet. Trustpilot er den største side i Danmark, hvor helt almindelige forbrugere kan anmelde en oplevelse med en virksomhed, og her kan du finde plusser og minusser ved de malere, du har kig på.

Bruger du et site som Trustpilot er det dog vigtigt at huske, at du skal tage det med et gran salt; der vil altid være nogle, der har haft en dårlig oplevelse, og det betyder ikke nødvendigvis, at firmaet er dårligt.

More articles