Find den bedste guide til moderne hårprodukter

04 April 2020 Astrid Pedersen
Find den bedste guide til moderne hårprodukter

Markedet for hårprodukter og styling redskaber kan virke som en sand jungle. Der findes et utal af lækre brands, som hvert år spytter nye produkt serier ud til vask, pleje og styling af hår. Tilsvarende udkommer der hele tiden nye produkt typer, og gamle modeller genoplives.

Hvem havde for eksempel i sin vildeste fantasi forestillet sig at 50’er produktet tørshampoo ville få en renæssance? Og hvem ville for tyve år siden komme saltvands spray i sit hår for at opnå det berømte beach babe look?

Hvilke hårprodukter skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilke hårprodukter, som kan få dit hår til at fremstå fra sin bedste side, er der således ikke så meget at sige til det. Det er nemlig ikke altid nok at vælge et produkt, som eksempelvis lover ekstra fylde, hvis dit hår er meget tyndt og fint.

Du får ikke nødvendigvis et tykkere og mere voluminøst hår af et sådant produkt. I tilfælde hvor dit hår er typisk skandinavisk – det vil sige, tyndt, fint og flagrende – vil du have mere glæde af at indrette dig efter håret end at forsøge at få håret til at indrette sig efter dig.

Det samme gør sig gældende, hvis dit hår er ganske uregerligt, tykt, viltert og kruset. Her vil du aldrig kunne opnå et silkeglat hår ligegyldig hvor mange kemiske midler du propper i. Og der findes selvfølgelig også hårprodukter, som er særligt udviklet til at få det bedste ud af det du har.

Find de bedste hårprodukt anmeldelser online

Søger du ekspert viden om hårprodukter og styling redskaber, og vil du gerne berige dig med tips og tricks til at få det optimale ud af dit hår? Så kan du med fordel besøge den professionelle hår-portal Hair Blog og læse råd fra stylister, frisører og andre professionelle i branchen.

More articles