Find de flotteste firmajulegaver online

Er du ansvarlig for medarbejdernes trivsel i din virksomhed? Så står du sikkert også for at indkøbe firmajulegaver. Og 2021 er ingen undtagelse.

Hvorfor skal jeg uddele firmajulegaver?

Måske synes du at det virker omsonst med firmajulegaver nu hvor alting er lukket ned. Der er ingen fysisk jule afslutning i virksomheden lige som der plejer at være. Ingen udveksling af hyggelige jule hilsner, og ingen reception med gløgg og æbleskiver. Og dermed ingen uddeling af firmaets årlige julegaver til medarbejderne.

Men blot fordi I ikke har mulighed for at forsamles fysisk betyder det ikke at du skal holde igen med din gavmildhed. Det er faktisk netop i denne tid at dine medarbejdere har ekstra og særligt megen behov for den anerkendelse der ligger i en firmajulegaver.

Med en firmajulegaver sender du et tydeligt signal om at du kerer dig om dine medarbejderes velbefindende og deres trivsel på arbejdspladsen også selv om denne lige nu er hjemme i deres egen stue. Og faktisk kan det sagtens lade sig gøre at betænke dine ansatte med flotte firmajulegaver selv om jule afslutningen er aflyst i år.

Find de bedste firmajulegaver online hos Julefabrikken

Når det handler om firmajulegaver anno 2021 er det en god idé at tænke lidt ud af boksen. Den traditionelle jule kurv indeholdende øl, vin, kaffe, chokolade, konfekt, knas, nødder, lakrids og andet godt til ganen er måske ikke det bedste valg i år. For det første er det dyrt og besværligt at sende disse kurve ud til de enkelte medarbejdere.

For det andet er tanken med en sådan julekurv at man skal kunne dele ud af den ved de mange festlige familie sammenkomster hen over julen. Og dem er der, i lighed med andre sociale arrangementer, ikke så mange af.

I stedet kan du bestille firmajulegaver i virtuel form gennem Julefabrikken – læs mere på julefabrikken.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *