Få uvildig rådgivning ved boligkøb

Med en boligadvokat kan du få uvildig og professionel rådgivning, når du køber bolig. En sparringspartner der udelukkende varetager dine interesser, og som sørger for, at du ikke køber katten i sækken. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke…

Skal du købe en bolig, hvor du og familien kan slå jeres folder de næste mange år, så er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat, der kan hjælpe dig trygt gennem processen. Der er nemlig mange faldgruber, og du vil hurtigt opdage, at det er svært at forhandle med mægleren på egen hånd.

Hvad kan en boligadvokat hjælpe med?

Det er en kompliceret affære at købe en bolig, og det kræver en stor mængde viden og erfaring at forstå de mange dokumenter, oplysninger og tilbud, der følger med i handlen.

Når du vælger at alliere dig med en boligadvokat, får du en ekspert på sidelinjen, der kan forklare, hvad det hele går ud på i et sprog, der er lettere at forstå end det kringlede, juridiske sprog, dokumenterne ofte er skrevet i. På den måde minimerer du risikoen for, at der senere kommer dyre og uventede udgifter i postkassen, ligesom du sikrer dig, at du ikke betaler mere, end boligen er værd.

En certificeret boligadvokat

Leder du efter en boligadvokat i København, og vil du være helt sikker på, at du finder én, der ved, hvad han eller hun laver, så kan du med fordel vælge en certificeret BOLIGadvokat. 

Certificeringen betyder, at advokaten skal leve op til en række etiske regler, fastsat af Advokatrådet og Forbrugerstyrelsen, og ikke mindst er det din sikkerhed for en service af høj kvalitet til en fast pris

Kort og godt: Vælg din advokat med omhu, hvis du vil gøre en god, sikker og tryg handel, når du finder familiens næste hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *