Få professionel assistance til at male gammelt badekar

20 October 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du har haft det samme badekar stående på dit badeværelse igennem flere årtier vil det med stor sandsynlighed fremstå slidt og nusset.

Emaljen vil efter en årrække med måske daglig brug erodere hvilket medfører af kalk og okker nemmere vil kunne aflejres heri. Dette giver anledning til grimme, misfarvede plamager, som gør badekarret uappetitligt at se på.

Et misfarvet og skrammet badekar er samtidig uhygiejnisk at bruge da bakterier og svamp kan ophobe sig i revnerne. Og derfor bør du lade dit gamle badekar male med ny emalje før du bruger det.

Kan jeg selv male mit gamle badekar?

Det kan ikke anbefales selv at give sig i kast med maling af badekar. Metoden som anvendes i forbindelse med emaljering af badekar minder en del om en autolakering. Og du ville heller aldrig sætte andre end en faglært autolakerer til at give din bil en gang lak.

Derfor skal du have fat på en dygtig badekarsmaler når du står for at skulle have malet dit badekar. På den måde er du sikret et resultat som er både smukt og holdbart, i form af et skinnende badekar med en stærk emalje.

Du vil kunne have glæde af dit badekar i mange år fremover når du lader en badekarsmaler forestå maling af badekar. Og så er det langt billigere at få malet badekarret indvendig end det er at skifte det ud.

Find den bedste badekarsmaler nær din bolig i København

Hvis du er bosat i hovedstadsområdet hedder din nærmeste badekarsmaler Emaljespecialisten. Du kan altid kontakte Emaljespecialisten for et stærkt tilbud på emaljering af badekar.

Emaljespecialisten opererer med nogle af markedets absolut mest rimelige priser for denne ydelse, og vil med sikkerhed kunne skabe et resultat som du kan være tilfreds med.

Du kan læse mere, og booke Emaljespecialisten til renovering af badekar, på hjemmesiden https://www.emaljespecialisten.dk/male-gammelt-badekar/.

More articles