Få hjælp til din livskrise hos en psykolog på Frederiksberg

04 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af, hvordan dit liv udspiller sig for tiden, eller gennemgår du en krise, som ikke synes at ville tage en ende? Så vil du muligvis kunne få glæde af samtaler med en professionel terapeut – for eksempel en autoriseret psykolog. Gennem et psykologbehandlingsforløb vil du kunne udvikle nye vinkler på dit liv og samtidig få redskaber til at forme det på en måde, som matcher dine egne forventninger.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog på Frederiksberg?

Hvis du er bosiddende i hovedstadsområdet, for eksempel i København eller på Frederiksberg, kan du tage kontakt til autoriseret psykolog Lars Bjarnø når du har brug for et psykolog forløb. Hos Lars Bjarnø kan du regne med en 100% professionel behandling. Lars Bjarnø har mange års erfaring inden for psykolog arbejde og har særligt specialiseret sig inden for én til én psykolog samtaler.

Som terapeutisk tilgang har Lars Bjarnø valgt kognitiv terapi, metakognitiv terapi og eksistentiel terapi. Lars Bjarnø vil altid foretage en skarp vurdering af dine behov for terapi og basere sin tilgang på denne. Det betyder at du vil komme ud på en rejse gennem forskellige psykologiske metoder i løbet af dit behandlings forløb afhængigt af dine øjeblikkelige behov. Du vil blive mødt med åbenhed og lydhørhed, og vil aldrig opleve at dine problemer bagatelliseres eller gøres til genstand for latterliggørelse når du deler dem med Lars Bjarnø.

Lars Bjarnø er samtidig underlagt professionel tavshedspligt hvilket betyder at alt hvad du deler med din psykolog bliver inden for konsultationens fire vægge. Der ud over kan du regne med at Lars Bjarnø behandler dig med såvel respekt og diskretion som med personlig empati, og samtidig sørger for at dokumentere dine fremskridt fra session til session.

Du kan læse meget mere om autoriseret psykolog Lars Bjarnø, og booke tid til din første samtale, på https://www.larsbjarno.dk/.

More articles