Få hjælp i en svær tid – få andre til at rydde dødsboet

10 April 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når en person dør, efterlader vedkommende sig typisk utrolig mange ting, der skal gøres noget ved. Det kan være reoler fulde af bøger, store samlinger af elektronik og masser af møbler. Når du lige har mistet et nært familiemedlem eller en ven, kan det dog være svært for dig at skulle tage stilling til, hvad der skal ske med alle tingene. Hvad er noget værd? Og hvad skal bare ud?

I stedet for at skulle gå i gang med at stort projekt med at rydde op, er det i stedet meget nemmere for dig, at du kontakter et firma, der kan rydde dødsboet for dig. De tager ud at se på dig og kommer derefter med et tilbud på, hvor meget de vil give dig for tingene. Derefter tager de ting, som de kan sælge videre, og smider resten ud. 

Der er flere firmaer, som du kan få hjælp af. Et af de firmaer, der har specialiseret sig i at rydde et dødsbo, er Marskandiseren i Store Kongensgade. De har gennem en årrækket stået for at rydde en lang række forskellige former for hjem. De kan derfor hjælpe dig, lige meget hvor stort eller lille et hjem, der er tale om. 

Hvis der er noget i dødsboet, som du ved, at du gerne vil have, kan du selvfølgelig tage det, inden firmaet kommer og giver et tilbud på opgaven. Når de har været der, forventer de selvfølgelig, at de ting, som de har set, bliver ved med at være der. Ellers er det jo ikke sikkert, at de vil give den samme pris. 

Når der er en person, der er død, handler det om, at du får så meget hjælp som muligt til det praktiske. Dermed har du mere tid til at være sammen med familie og venner, så I kan sørge og mindes den afdøde. 

More articles