Få hjælp fra dit lokale malerfirma, når boligen skal friskes op

20 November 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af at se på falmede farver på dine vægge, slidt tapet der krøller i hjørnerne, eller puds der smuldrer eller skaller? Så er det på tide at få renoveret væggene i dit hus eller i din lejlighed. Der er nemlig intet der bliver bedre af at du udskyder projektet – så fat knoglen eller din pc og kontakt dit lokale malerfirma for et tilbud på indvendig maling af boligen.

Kan jeg ikke bare selv male væggene?

Selvfølgelig er der intet i vejen for at du selv går ned i din lokale farvehandel eller dit nærmeste byggemarked og finder alt hvad du skal bruge til at male din bolig indvendig. Du skal blot være forberedt på at der ikke er tale om nogen gratis – eller for den sags skyld billig – omgang.

Når du selv skal male skal du nemlig bruge mere end blot en pensel og et par spande maling. Du skal, såfremt du ikke på forhånd er i besiddelse af malergrej, som minimum have fat på pensler, ruller og spartler, bakker og spande, et forlængerskaft samt måske endda en trappestige.

Foruden alt dette udstyr skal du også indkøbe maling, her under pigmenteret maling til dine vægge, grunder, primer, lofthvidt og særlig træmaling til paneler, dørkarme og øvrigt træværk. Du vil nemlig hurtigt finde ud af at det ikke kun er væggene der trænger, når først du er færdig med dine vægge!

Ud over maling bør der også stå spartelmasse, pap og plast til afdækning, sandpapir og malertape på indkøbslisten. Dine udgifter vil altså ret hurtigt løbe op når du vælger selv at male din bolig. Og det vil stå klart at det langt bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler.

Uanset hvor i landet du bor kan du altid kontakte din lokale afdeling af det landsdækkende malerfirma Malerkanonen for et skarpt tilbud på professionelt udført malerarbejde – læs mere på Malerkanonen.dk.

More articles