Få et godt tilbud på afslibning af gulve

04 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at udskifte dit gamle slidte trægulv? Så bør du overveje om du ikke vil kunne få et flot resultat ud af en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Der er nemlig sjældent nogen grund til ligefrem at skrotte et trægulv blot fordi det er lidt slidt i overfladen. Og meget taler for at du faktisk hurtigt vil kunne komme til at fortryde din beslutning hvis du vælger at gennemføre.

Hvorfor beholde det gamle trægulv?

Måske har du leget med tanken om at lade træværket erstatte af en mere moderigtig og knap så krævende gulv belægning som for eksempel beton, cement eller epoxy. Tidens store indretnings trends går i retning af det minimalistiske industrielle eller urbane look med rå New Yorker murstens vægge og matchende gulve i de oven for nævnte materialer.

Men selv om dette er utroligt hipt og smart egner hverken cement, beton eller epoxy sig særskilt godt som gulv belægning i private boliger. Du vil aldrig kunne opnå samme hjemlige atmosfære i din bolig med et sådant gulv som du vil kunne med et trægulv.

Akustikken vil med stor sandsynlighed forringes, og et gulv af beton, cement eller epoxy er bare ikke nær så rart at betræde i bare tæer eller på strømpesokker som et ægte trægulv. Og når først du har overhældt trægulvet med en ny gulv belægning får du det ikke igen.

Giv trægulvet en chance mere med en gulvafslibning

I stedet kan du med fordel lade dit trægulv afslibe. Du vil med stor sandsynlighed blive overrasket over hvor flot gulvet kan blive når først de overfladiske skønhedspletter samt ridser, skrammer og splinter er fjernet. Og med den rette efterbehandling kommer dit gulv hurtigt til at stå som nyt igen.

Hvis du leder efter de skarpeste priser på afslibning af gulve kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

More articles