Få et flot badekar med maling af badekar

Er du og din familie blandt de mange tusind boligsøgende, som hver eneste dag er på jagt efter en ny bolig med mere plads og flere muligheder? Står der ”badekar” som et af de øverste punkter på din tjekliste, når det handler om de features, en ny bolig må og skal indeholde, før den er interessant?

Så er I ikke alene. Rigtig mange potentielle boligkøbere derude har fået øjnene op for de mange muligheder, et rummeligt badekar fører med sig. Faktisk er der for børnefamilier udelukkende fordele ved at vælge et hjem med badekar frem for en bolig kun med bruseniche. Et badekar kan ikke alene bruges til luksus afslapning efter en hård arbejdsdag. Det er også nærmest uundværligt, hvis man ønsker at gøre badetid til hyggetid.

De små vil synes, det er langt sjovere og meget mere hyggeligt at få det daglige bad i et stort badekar, eventuelt sammen med mor eller far, og i selskab af bade legetøj og sjove sæbebobler. Badekarret kan bruges til at sætte store mængder vasketøj i blød – noget, de fleste småbørnsforældre kan skrive under på, at der ofte er behov for. Og så er der selvfølgelig potentiale i at kunne spare penge på luksus spa klinikker, når mor eller far blot kan fylde badekarret med varmt vand, urter, salte eller olier, og få wellness til en brøkdel af prisen.

Lad dig ikke afskrække af et misfarvet badekar

Hvis du således falder over en bolig, som indeholder et badekar, bør du slå til – også selv om badekarret er skæmmet af ridser, pletter eller misfarvninger. Dette er der nemlig råd for. En dygtig badekarsmaler kan få badekarret til at stå som nyt på få timer – og så slipper du for at skulle skaffe nyt badekar. Du kan læse mere om emaljering af badekar på ny-emalje.dk