Få en flot og indbydende ejendom med hjælp fra en vicevært

16 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er bygningen hvori din bolig forening har til huse begyndt at forfalde – og er opgange og øvrige fælles arealer altid snavsede og nussede at se på? Så fremstår ejendommen sikkert ikke videre attraktiv for hverken nuværende eller kommende beboere.

En bygning hvor der altid mangler lys i pærer eller lysstofrør, hvor dørhåndtagene sidder løst eller hvor trapperne er slidte og skrammede virker ikke videre charmerende. Og faktisk kan det begyndende forfald virke direkte utrygheds skabende.

Lad en dygtig vicevært hjælpe med at få ejendommen til at fremstå pæn og præsentabel

Det er altid en god idé at holde de fælles områder i og uden for bygningen i pæn stand hvis beboerne skal trives og ejendommen synes lækker og tryg.

Mange ejer, andels og lejebolig foreninger lader ansvaret for vedligeholdelse være op til beboerne i hver enkelt opgang – af økonomiske hensyn. Det kan også virke som en fin idé i teorien. I praksis kan det dog knibe noget med implementeringen. Erfaringsmæssigt vil de være de færreste opgange hvis beboere opretholder en rutine med ugentlig trappevask. Og forsømmes denne blot et par gange i løbet af en sjasket og sjappet vinter bliver opgangen lynhurtigt uhumsk.

Samtidig er det som oftest de samme mennesker som tropper op til arbejdsweekender, eller som melder sig frivilligt til at hjælpe med at udføre reparations og vedligeholdelses arbejde i forbindelse dermed. Og det er langt fra sikkert at beboerne har de rette håndværksmæssige færdigheder til at løse opgaverne på optimal vis.

Med en fast tilknyttet vicevært vil du have sikkerhed for at lyskilder bliver skiftet, trapper bliver vasket, og småreparationer udført så snart det er påkrævet. På den måde vil ejendommen altid fremstå lækker og indbydende – til glæde for beboere og gæster.

Du kan altid få et skarpt tilbud på professionel vicevært service hos Dahlin Ejendomsservice ApS – læs mere på https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/ 

More articles