Få den rette SEO assistance hos en dygtig tekstforfatter

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du snart lancere din webshop eller dit corporate website, og mangler der noget indhold på dine sider? Så bør du alliere dig med en dygtig tekstforfatter som kan hjælpe dig med at give hjemmesiden et boost i form af velskrevne SEO tekster.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter skriver i sagens natur, og som navnet måske antyder, tekster. Der er dog forskel på tekstforfattere og på deres kompetencer og kvalifikationer, såvel inden for de enkelte tekstforfatter retninger som de individuelle tekstforfattere imellem.

Nogle tekstforfattere lever af at skrive bøger for andre, for eksempel autobiografier. Det kan være at ”forfatteren” til bogen ikke er så skarp til selv at skrive, hvorfor han hyrer en såkaldt ghost writer til at forestå det skriftlige.

Så er der dem der beskæftiger sig med at skrive taler til eksempelvis politikere og embedsmænd. Som taleskriver er en tekstforfatter særligt specialiseret i at levere tekster som gør sig godt når de bliver fremlagt oratorisk.

Andre tekstforfattere skriver tekster til offentligt informations materiale så som kommunale pjecer og lignende, og har derfor særligt fokus på et let læseligt sprog som skal kommunikere klart til målgruppen. En technical writer vil der imod have fokus på korrektheden i den tekst som skal kommunikere specifikationer for eksempelvis teknisk udstyr eller medicinalvarer. Og så er der den gruppe af tekstforfattere som har særlig relevans for dine behov, nemlig SEO skribenterne.

Find en dygtig SEO skribent gennem et bureau

Hvis du vil være helt sikker på at din nye tekstforfatter har de rette kvalifikationer i form af en solid og opdateret SEO værktøjskasse og fremragende sproglige kompetencer bør du finde vedkommende gennem et professionel SEO bureau. Du kan med stor fordel kontakte Wordpens som har over to hundrede veluddannede og skarpe SEO skribenter tilknyttet. Klik ind på wordpens.com og find din SEO skribent.

More articles