Et psykolog besøg er service for din sjæl

17 March 2020 Astrid Pedersen
Et psykolog besøg er service for din sjæl

Hvis du ejer en eller flere biler, ved du at det er vigtigt at sørge for, at bilen med jævne mellemrum kommer til service. Dette betyder, at bilen får et grundigt eftersyn hos en erfaren fagperson med forstand på biler, og at alle dele strammes eller udskiftes efter behov. Er der graverende skader på din bil, som kan have betydning for sikkerhed eller køre egenskaber, vil din mekaniker gøre dig opmærksom herpå, så at du kan træffe dine forholdsregler, og eventuelt få udskiftet eller repareret de problematiske dele.

På samme måde bør du ind imellem sørge for, at du selv kommer til ”service”. Hvis du eksempelvis har skrantet mentalt i en periode – for eksempel på grund af stress, sorg eller en depression – kan det være en god idé at lade en dygtig fagperson så som en autoriseret psykolog tage et kig på din psykiske tilstand.

Med et forløb hos en psykolog kan du faktisk komme rigtig langt, hvis du i længere tid har følt, at du var kørt fast i et hængedynd af negative tanker og handle mønstre, hvilket kan hæmme alle og en hver i deres daglige udfoldelser. Og så kan du som ekstra bonus opnå at komme ud på den anden side som en opgraderet version af dig selv!

Hvad gør en psykolog?

En psykolog vil ikke blot sidde ved hovedgærdet af en briks og stille dig spørgsmål omkring forholdet til din mor. Psykologien er heldigvis nået en del videre siden Freud havde sin storheds tid – og nu om stunder handler et psykolog forløb i lige så høj grad om at udvikle sig selv gennem forholdet til den aktuelle situation. Mange psykologer benytter sig af det, der kaldes kognitiv eller meta kognitiv terapi, som inddrager patienten via øvelser, som giver anledning til introspektion.

Du kan læse mere om psykolog behandling på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

More articles