Et malerfirma i Hellebæk kan gøre gavn for miljøet med denne metode!

Lige i dette eksempel slår vi ned på et malerfirma i Hellebæk, men der er intet i vejen for, at du kan overføre samme fidus til dit eget firma eller derhjemme i dagligdagen – du skal nok bare lige tilpasse det lidt.

For der er noget, som nok kendetegnere maler, når de skal male, og det er jo ved at afskærme, så de ikke kommer til at male nogle steder, hvor der ikke skal være maling, og det samme gælder nok også for det malerfirma i Hellebæk.

Det kan blandt andet være ved, at de sætter malertape op på mindre områder, så man får malet nogenlunde lige og ikke rammer for eksempel paneler, der ikke skal males med, når man maler groft. Og bagefter maler man fint efter.

Generelt er det også ved, at man afdækker med materialer af plastik, papir eller andet, så man ikke skal være bange for, at man lige kommer til at plette lidt ned på gulvet, hvor man står, fordi det ender på det her underlag, som man alligevel smider ud.

Det er bestemt praktisk, at man efter endt arbejde som malerteam lige kan rulle eller bare mose papiret eller lignende sammen og så smide det ud på vejen, på genbrugspladsen eller i en container.

Men det forurener også, fordi man så gentager samme proces næste gang.

Det er ligesom at spise med plastik og pap: det er SÅ dejligt nemt og bevendt, fordi man bare kan kassere det bagefter og ikke skal tænke på opvasken. 

Men det er ikke sundt for miljøet.

Derfor bør en moderne maler tænke på, om man kan bruge nogle underlag, som man kan genbruge. Man kan for eksempel benytte sig af nogle gamle tæpper eller lagener, som man genanvendes mange gange.

Selv de underlag af plastik med videre kan man sådan også godt bruge et par gange mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *