Et fadølsanlæg skal være på ret køl

21 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man virkelig har set frem til en velskænket fadøl, så skal alt også flugte.

Der er nogle ting, som man ikke kan gøre noget ved, og det er sådan noget som vejret, og måske er der nogle andre elementer omkring det at have en fadøl fra et fadølsanlæg, som der heller ikke lige spiller optimalt, men så er man nødt til at få det bedste ud af det og fokusere på det bedste.

Når man netop har mulighed for at skænke sig en (gratis) fadøl måske efter en lang arbejdsdag, så stiger humøret også gevaldigt.

Og så må man se, hvordan man kan gøre oplevelsen så god som muligt, selvom der aldrig er to gange, der er helt ens.

fadølsanlæg

Øllet skal være koldt, man skal have et egnet glas til det, det skal være den gode øl, og så er der lige en ting mere, som der er med til at gøre, at man får den skænket perfekt: Fadølsanlægget skal være i vater.

Det fadølsanlæg skal være helt lige

I den bedste verden har man sådan et fadølsanlæg i en vinkel på 90 grader fra underlaget, og det skal gerne flugte nogenlunde med horisonten.

Derfor skal man helst stille det anlæg op på et underlag, der er plant, og hvis man stiller anlægget mere permanent op, så skal man virkelig måle efter, at det kommer til at være i vater.

Der kan være omstændigheder, der gør, at man anlægget så med tiden rykker sig lidt, men så må man se, om man kan rette det ind med tiden.

Hvis det fadølsanlæg skal stå et nyt sted hver gang eller bare denne gang, hvor du skal have en fadøl, så kan det betale sig at rykke lidt rundt på det, så man får de bedste forhold, man kan skænke en god fadøl fra.

More articles