Et badeforhæng kan blive en dødsfælde

23 September 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nej, vi taler ikke om den famøse gyserfilm, som mange har kopieret lige med den scene, hvor en sagesløs kvinde i badet bliver dolket ihjel bag badeforhænget.

Der er heller ikke tale om, at du skal til at være bange for, at der gemmer sig noget bag badeforhænget, næste gang du skal på badeværelset, så du er nødt til at trække det til side.

Det vil højst være en spøgefugl eller en lurer, der gemmer sig der; og hvilken drabsmand ville da også gemme sig sådan et sted.

Og drabelige badeforhæng med overnaturlige kræfter tror vi heller ikke på.

Men det er faktisk badeforhænget i sig selv, der kan blive farligt at have med at gøre, så man skal passe på, selvom det på overfladen er uskyldigt og hindrer udsyn til en samt holder vandet inde i båsen.

Omgå et badeforhæng med omhu

For sådan et badeforhæng er glat, så vandet lettere kan løbe ned ad det, men det bliver endnu glattere, når først vandet i sig selv begynder at falde ned på det.

Og det er sjældent hængt så hårdt op, så hvis man griber ud efter det og får fat i det, er der desværre en stor chance for, at man hiver det ned, og så kan risikere at slå sig.

Og er man rigtig uheldig, så slår man sig med hovedet, og så kan det gå virkelig galt.

Har men også et badeforhæng, der er alt for langt, så kan man ende med at træde på det, så man også falder på den måde.

Vi siger ikke, du skal hen at udskifte dit badeforhæng, medmindre det selvfølgelig er blevet alt for beskidt, men vi giver dig bare nogle råd til, at det handler om at holde øje med, hvordan man omgås sådan et, så det ikke går helt galt.

More articles