Er der mulighed for anlæg af have?

03 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man nu bor højt oppe i en lejlighed, så er det måske ikke bare lige til at anlægge en have, fordi man så skal bygge udad på en altan af større art, og det vil der nok komme klager fra boligselskabet angående.

Her skal man nok op på taget ved taglejligheden, før man kan tale om at anlægge en have, og så går det nok også hen og bliver en fælleshave.

Men når man bor ved jorden, så er der mulighed for at anlægge en have i mange situationer, for det kan jo være på et areal, hvor der aldrig har været have før som sådan, men hvor man er nødt til at gøre et goldt område mere frodigt og skabe den drømmehave, som man har i tankerne.

Sådan noget kunne være ved at skabe et haveanlæg i Høje Taastrup.

anlæg have

Der kan anlægges en have mange steder

Det er helt utroligt, hvad man kan skabe nu om dage, så længe man bare har værktøjet, mandekræfterne og pengene til det.

Således kan man måske have en parkeringsplads, som man omdanner til en have, og det er faktisk slet ikke umuligt, når man først fjerner selve parkeringspladsen.

For du kender måske nogle områder med asfalt eller beton, der ikke er blevet rørt længe, hvor der så er vokset ukrudt eller blomster op igennem: På samme måde kan naturen vinde i sidste ende.

Så det er faktisk mest fantasien, der sætter grænserne her for, hvad man kan lave af haveanlæg, så længe man faktisk bare har et område, som man kan omdanne til en have.

Måske var området tidligere en have, men nu er det blevet et vildnis uden hoved eller hale i sig, så man vil organisere det mere.

Det behøver heller ikke være en gigantisk have, for selv et lille frimærke af en have kan gøre stor forskel for en. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

More articles