Effektiv smertelindring med akupunktur i Viborg

03 January 2019 Astrid Pedersen
Effektiv smertelindring med akupunktur i Viborg

Ondt i ryggen, spændingshovedpine, stivhed i nakke og skuldre er, sammen med de lidt mindre udbredte sygdomme som migræne og Hortons hovedpine, nærmest blevet folkesygdomme i Danmark. Samtidig hører disse dårligdomme hjemme i en kategori af lidelser, som kan afhjælpes ved hjælp af akupunktur.

Måske er du vant til at bruge receptpligtig medicin imod disse smerter, og her skal du være opmærksom på, at smertestillende piller udelukkende fjerner symptomerne på disse lidelser. Den dybere liggende årsag vil blive ved med at være der. Det eneste, du opnår ved at dulme smerten med piller, er at fylde din krop med kemi, som i sidste ende ikke hjælper kroppen med at helbrede sig selv.

Akupunktur – en mere naturlig og effektiv metode til bekæmpelse af smertefulde lidelser

Hvis du ønsker at sige farvel til de smertestillende, syntetiske midler, kan du med fordel opsøge alternativ behandling. Akupunktur er en alternativ behandlingsform, som har været anvendt i Østen i årtusinder, men først inden for de seneste år har vundet almen anerkendelse inden for vestlig medicin. Der er dog tydelige indikationer på, at akupunktur kan hjælpe med behandling af mange forskellige sygdomme og lidelser.

Især inden for smertelindring står akupunktur rigtig stærkt. Akupunktøren kan ved hjælp af tynde, sterile nåle stimulere de akupunkturpunkter, som sidder placeret rundt omkring i kroppen, til at frigive energi til kroppens energibaner – også kendt som de såkaldte meridianer. Når energien (chi) flyder frit i kroppen via meridianerne, genoprettes balancen mellem yin og yang i kroppen, således at denne kan hele sig selv. Når kroppen genvinder den rette energi balance, kan de tilstande, som forårsager smerter og ubehag, hurtigt bedres. Og så kommer du af med såvel smerterne som de bagved liggende tilstande, som forårsager disse.

Hvis du leder efter en dygtig alternativ behandler med speciale inden for akupunktur i Viborg, kan du med fordel kontakte Brise Akupunktur via hjemmesiden brise-akupunktur.dk

More articles