Domænet stiger i værdi for en anden

20 July 2021 Anders Lundtang Hansen

Man misunder dem, der var hurtige til at sikre sig de domæner, som der siden hen gik hen at blev eftertragtet, for så kan man sælge dem for mange penge, eller man kan holde på dem, indtil de bliver endnu flere penge værd.

Der er hele personer, der spekulerer i den slags, så de kan sikre sig nogle domæner nu, som der kan blive flere penge værd i fremtiden.
Nogle gange beror den slags spekulationer på analyser, mens man andre gange bare tager chancen og køber nogle domæner med håbet om, at de bliver penge værd senere, så man kan sælge dem med fortjeneste.

Det er jo udbud og efterspørgsel og det det frie markeds kræfter, der bestemmer den slags.

Så derfor siger man jo også, at når man er sikker på, at man skal have sig et bestemt domæne, så skal man slå til NU, for det kan blive taget af andre, som der så kan forlange penge for det.

Til forhandlingsbordet om det domæne

For hvis man er for langsom og først senere er sikker på, hvad man skal bruge for et domænenavn, så kan det være taget, og så kan det blive en endeløs diskussion (måske endda i retten), hvis man mener, at man fandt på det ord først (hvis det ikke er et velkendt ord, der allerede findes).

Men hvis det er muligt, så støder man måske netop på den slags mennesker, der har sikret dig domæner med tanke på netop at sælge dem videre, så man kan forhandle med dem om at overtage dem.

Her skal man måske holde lidt igen på lysten til at overtage domænet, fordi man så kan komme til at afsløre, hvor meget man er interesseret i det, og så kan prisen blive sat højt.

Men hvis du har brug for det domæne, så er det måske udgiften værd i sidste ende.

More articles