Døren kan her starte en god leg

30 June 2022 Anders Lundtang Hansen

Det er ikke alle døre, der kan være behjælpelige her, men der er nogle, som der næsten er skabt til det, men man skal lige spørge om lov, inden man gør det.

For det ender næsten med at blive til en indendørsafspærring, fordi nogle personer skal bruge den er dør, der enten skal være helt åben, lukket eller stå på en bestemt måde i en længere periode, så der ikke er andre, der kan benytte den dør.

Derfor skal man lige aftale med husstanden, at dette er ok, og man ved, hvornår man er færdig igen.

For man kan jo godt kigge på en dør se det som dominobrik, der “vælter” til siden.

Så hvis man nu har planer om at bygge en større dominobane derhjemme og indenfor, hvor det ikke blæser, så kunne det være morsomt at få den dør med i legen!

Dörrar

Døren bliver starten på den her sjove leg

Dog kan en almindelig dominobrik ikke have slagkraft nok til at vippe til de fleste døre, så den bedste strategi er næsten, at man bruger døren til at vippe den næste dominobrik i rækken, så det er ved døren, at man igangsætter banen, når man er færdig med at stille den op.

Man kan jo gøre det ved, at man sender en person ud på den anden side af døren, og så bygger man starten på banen op til døren, og når vedkommende så åbner døren, så vil banen blive aktiveret.

Det vil da se flot ud!

Man kan filme det, og man kan lade det være en overraskelse for den første, der så bruger den her dør, at vedkommende starter banen.

Derfor skal man også vente med at bygge den sidste de, som egentlig er den første del, helt hen til døren, da banen ellers kan blive startet før tid.

More articles