Den bedste transport af en cap, når den ikke er på hovedet

08 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

En cap er jo vitterligt skabt til at blive placeret på hovedet, men det er ikke altid, at den mulighed tillader det, og det er jo ikke konstant, at man kan have den på.

Derhjemme har man måske en knage til den, eller man stiler den bare på bordet eller et andet sted, hvor der er plads til den.

Men man ville for eksempel aldrig proppe den ned i en taske sammen med alle mulige andre sager, hvor der er mulighed for, at den kan blive most – det bliver ikke et godt resultat, og man kan ende med, at den aldrig kommer til at se pæn ud igen.

Hvis man er ude at gå, og det bliver for varmt, så kan man jo have den i hånden, og det samme kan man gøre, hvis det blæser for meget, mens man er ude, og man er bange for, at den ellers ville flyve af ens hoved.

caps

Caps skal også med på transporten

Nu er hovedet jo et godt transportsted til en cap, hvis man har meget andet bagage med sig, hvor hænderne er optagede af at bære andre sanger, men hvis det nu ikke lige går an, så må man finde alternative muligheder.

Man kan for eksempel lede efter en egnet hattekuffert, eller man har måske en anden beholder, som man kan bruge til formålet.

Hvis man holder meget af ens cap, og det gør man hvis man har købt den via https://high5shop.se/collections/buckets-hattar eller en af undersiderne her, så kan man dedikere en hel kuffert til den.

Hvis den kuffert er afstivet nok, så bliver cappen ikke most, og man kan eventuelt lægge nogle krøllede avispapirer derned, så den ikke bliver alt for meget klemt ellers.

Er man ude flere mennesker, så kan man forsøge at bede en anden om at holde den i nogle perioder, hvis man lige er travlt optaget med noget andet.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

More articles