Chili con carne – velsmagende mad til festen

26 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal middagen til et større arrangement være nem, hurtig og billig at lave? Er omdrejnings punktet for festlighederne ikke middagen – men skal der alligevel være bespisning, og helst af den mættende slags? Og skal det være muligt at bespise alle med én ret? Så bør du prøve at lave en ordentlig skudefuld Chili Con Carne.

Chili Con Carne har mange fordele, og er samtidig en ret, som de fleste kan lide. Dette gør Chili Con Carne særligt velegenet i forbindelse med house warmingen, studentergildet, eller åbent hus i forbindelse med fødselsdag eller jubilæum. Med Chili Con Carne kan gæsterne spise løbende – eller i hvert fald stående. Chili Con Carne er en ret, som er forholdsvis nemt at have med at gøre når det handler om såvel indtagelse som tilberedning.

Chili Con Carne – nem og billig festmad i en fart

Det er nemlig helt utroligt let at lave Chili Con Carne, også selv om du ikke er den store kok. Alle kan tilberede en omgang Chili Con Carne, og de fleste er i besiddelse af de redskaber som skal til. Du kommer rigtig langt med en god, stor gryde, en skarp kniv og et spækkebræt. Og der til kommer, at det ikke tager særligt lang tid at lave Chili Con Carne. Du skal snitte løg og brune kød – og herefter passer din Chili Con Carne sig selv på lavt blus eller i ovnen, indtil retten er kogt godt igennem.

Du kan også med fordel lave din Chili Con Carne flere dage i forvejen, og lade den hvile i køleskabet. Dette bliver den ikke dårligere af – snarere tvært imod. Laver du din Chili Con Carne dagen før den skal spises, kan den sagtens tåle at hvile under låg på komfuret, og skal blot varmes godt igennem inden servering.

Find opskrift på Chili Con Carne på dk-kogebogen.dk

More articles