Brug epoxy på dine betongulve for at få en hårdfør og slidstærk overflade

22 June 2022 Kamilla Sonne

editorial

Har du et rum med et klassisk betongulv, fx i køkkenet eller på arbejdspladsen, så giver det god mening at bruge epoxy, når det skal males.

Ved hjælp af denne særlige maling kan man nemlig skabe en hærdet overflade, som holder sig pæn i mange år – næsten uanset hvor meget rummet bliver brugt. Derfor er malingen oplagt i rum, hvor der er meget trafik, og hvor man arbejder med særlige ting, fx kemikalier og maling.

Når man maler med epoxy, hærder det nemlig op og skaber en modstandsdygtig overflade, som er nem at rengøre og vedligeholde. Dermed kan du arbejde i ro og mag, uden at du skal være bekymret for, om gulvet nu kan holde til det.

epoxy

Her er epoxy et rigtigt godt valg

Derfor er der nogle særlige steder, hvor epoxy maling er det oplagte valg. Det gælder eksempelvis inden for industrien, såvel som i ens eget køkken eller atelier i hjemmet.

Man vil ofte også bruge epoxy til badeværelset, da det kan modstå både gulvvarme og vand og fugt over en længere periode.

Man kan godt bruge malingen på trægulve, men man får oftest det bedste resultat på enten beton, klinker eller flisegulve.

Køb din maling online og undgå spild

Du kan købe din epoxy maling online i netop den størrelse, som du har brug for. På den måde undgår du at få købt en kæmpe bøtte med en stor mængde, som du måske ikke har brug for.

Idet malingen er lidt særlig og stiller krav til blandt andet påførelsen, så kan det være en idé at overlade arbejdet til en professionel. Men dette vil ikke forhindre dig i at købe malingen online og spare penge, samtidig med at du undgår spild.

Vil du selv male med epoxy, kan du finde mange udførlige guides på nettet.

More articles