Brug det bedste og billigste bådudstyr, når båden skal sættes i stand

06 October 2020 Astrid Pedersen

Skal næste sommer fortrinsvis tilbringes om bord på familiens nye båd? Så bør du sørger for at den er i top form, indvendig såvel som udvendig, inden du sætter sejl. Også hvis du er i besiddelse af en motorbåd.

Sæt båden flot i stand med billigt bådudstyr

Til alt held behøver det ikke at koste en mindre formue at få båden i ”ship shape”. Hos BÅDBIKSEN, en dansk online forhandler af bådudstyr, kan du finde alt hvad du skal bruge af materialer og remedier til klargøring af din båd, uanset dennes type og størrelse.

Du kan for eksempel finde billig bundmaling som kan forebygge vækst af snegle, alger og muslinger underneden på din båd. På den måde kan du forhindre disse irriterende smådyr og mikro organismer i at øge vandmodstanden og derved hæmme din båds fremdrift i vandet – noget som kan have stor indflydelse på din brændstof økonomi.

Der ud over finder du hos BÅDBIKSEN et stort udvalg af lak, olie og maling som får din båd til at fremstå flot og skinnende. Og du finder selvfølgelig også diverse materialer til tætning af skroget hos BÅDBIKSEN.

Find det rette sikkerheds udstyr hos BÅDBIKSEN

Sikkerhed ombord er et vigtigt emne som du endelig ikke må negligere. I følge gældende dansk lovgivning skal der om bord på din båd forefindes et antal redningsveste som minimum svarende til antallet af personer om bord.

Det er desuden vigtigt at dine redningsveste passer til de enkelte besætnings medlemmer. Er børnene således skudt i vejret siden sidste sommer skal du ud og købe nye redningsveste til dem. Og skal familiens kat eller hund med på togt bør du også forsyne den med en særlig redningsvest.

BÅDBIKSEN tilbyder alt unden for bådudstyr, redskaber og materialer samt sikkerheds udstyr til lave priser – se hele udvalget på baadbiksen.dk

More articles