Billige reparationsløsninger til dit badeværelse

19 November 2021 Steffen Petersen

editorial

At holde et badeværelse kan godt være en dyr fornøjelse. Det er nok et af de rum, hvor der er flest avanceret apparater og inventar, der til tider godt kan gå i stykker. Hvis du har nogle ting på dit badeværelse, som du synes trænger til en reparation eller renovering, så er der nogle løsninger, som du kan drage nytte af, før du ringer til en professionel. Det er sågar billige løsninger, hvis du har et stramt budget. Så læs med her, og hør hvordan du kan spare på dit badeværelsesprojekt.

 

image

 

1. Hvis dit afløb lugter

Hvis du har dårlig lugt ved vasken, bruseren eller toilettet, så er der løsninger, du kan prøve først, før du kontakter kloakservice. Der kan være opstået en tilstopning eller bakterieophobning. Du kan prøve at hælde lidt eddike eller afløbsrens ned i afløbet for at rense det. Hvis du ønsker en lidt mere grundig rengøring, kan du hælde kogende vand rundt om afløbet for at fjerne eventuelle rester, der kan sidde fast der. Hvis lugten forsætter, så skal du kontakte kloakservice, for så kan det være, det kræver en decideret udrensning af dit kloak.

 

2. Hvis din vandhane drypper

Hvis du har en gammel vandhane, er der stor sandsynlighed for, at den drypper. Det kan være irriterende og kan endda øge din vandregning, hvis du ikke får det ordnet. Du kan bruge en skruenøgle eller en tang til at stramme skruen i håndtaget på din vandhane, hvilket kan stoppe drypningen. Eller du kan prøve at påføre noget PTFE-tape omkring vandrøret. Dette er kun en løsning for en stund, for ellers skal du ringe til en autoriseret VVS-mand, der kan ordne det utætte rør for dig.

 

3. Hvis dit badekar ser slidt ud

Et badekar kan godt komme til at se slidt ud med tiden. Du kan give dit badekar en ny glans ved at få påført et nyt lag maling/emalje. Denne opgave kan du i princippet godt selv klare. Dog kan det koste dig mere at få købt alt udstyret til selve emaljeringen. Her kan du finde professionelle, der kan klare jobbet for dig. Det er lidt dyrere, men det er godt givet ud. Du kan finde emaljespecialister ved at skrive “ny emalje badekar” på Google, og se hvilke specialister, du kan kontakte.

More articles