Bestil den bedste mad ud af huset i Danmark

30 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal sommerens store fest – for eksempel brylluppet, barnedåben, studentergildet eller konfirmationen – være helt perfekt? Så kræves der god mad og flot forplejning.

Ingen fest uden lækker bespisning hvad end denne finder sted i form af fad- eller tallerken servering, eller måske en spændende buffet. Og til dette formål kan det godt svare sig at bestille mad ud af huset fra et catering firma.

Hvorfor ikke bare selv kokkerere?

Måske elsker du selv at stå i køkkenet og fremtrylle lækker, hjemmelavet mad. Det er altid lidt af en triumf at kunne præsentere gæsterne for sine kreationer og nyde den megen ros som følger.

Men selv om du er lidt af en gourmand, og selv om dine gastronomiske udfoldelser som regel når svimlende højder, vil du opleve at møde store udfordringer i det øjeblik du vil bespise en hel konfirmationsfest, et svendegilde eller måske en rund fødselsdag. Her kan du hurtigt komme til kort hvis dit køkken kun er af standard størrelse.

image

Du vil komme i bekneb med bordplads. Og du vil få svært ved at opbevare såvel dine nyligt indkøbte råvarer som de færdigt fremstillede retter på forsvarlig vis hvis dit køleskab og din fryser holder en gennemsnitlig volumen.

Hvor kan jeg bestille den bedste mad ud af huset?

Hvis du selv ønsker at tage del i festen, og ikke ønsker at bruge flere dage op til denne med at tilberede de mange delikate retter, kan det således være en rigtig god idé at bestille mad ud af huset fra et catering firma. Blandt disse finder du Kokken & Jomfruen – et dansk catering firma med mange år på bagen inden for fremstilling af festmad.

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille alle dine retter til buffet ud af huset, eller aflægge en ordre på en standard menu. Klik ind på kokken-jomfruen.dk og læs mere.

More articles