Beskyt din iphone x skærm

24 September 2021 Christina Dueholt

En skærm holder telefonen igang

Hvor vigtig er din iphone x skærm for dig?

Måske er den umiddelbart ikke super vigtig? Måske er det mere selve iPhonen, der er vigtig? Det tror jeg, at de fleste kan nikke genkendende til. Om man vil det eller ej, ja så er der ingen tvivl om, at hvis skærmen går i stykker – jamen så går hele telefonen i stykker.

Derfor kan man af mange gode grunde ikke altid lige vente med at få den fikset, da du oftest slet ikke kan bruge telefonen. Det handler altså om at få din iphone x skærm fikset med det samme især fordi, at skærmen kan ende med at gå mere og mere i stykker – også selvom du mener, at telefonen stadigvæk godt kan bruges. Wait and see. Ridsen bliver større og større, og til sidst kan du rent faktisk ikke bruge den længere. 

Men hvad kan man gøre for at beskytte sin skærm? Der er faktisk to gyldne metoder til at beskytte sin skærm, som gør, at noget så irriterende som en ødelagt skærm ikke skal forsinke din morgen, hvis du for eksempel er på vej ud af døren…

Gylden metode nummer et:

Beskyttelsesfilm. Intet mindre. Hvis ikke du har panserglas på din telefon endnu, er du altså gået glip af noget. Der er helt sikkert ingen tvivl om at med et passende panserglas, vil din telefon være beskyttet uanset, hvornår du vælger at tabe den ned fra femte. 

Det gode ved panserglas er oftest også, at du ikke kan se det på telefonen. Hvis du ligger det smooth på, vil der hverken være luftbobler eller andet, og du vil sjældent kunne se, at telefonen er “pakket” ind.

Gylden metode nummer to:

Cover, cover og atter cover. Måske du synes, at det er en kæmpe mor-ting? Måske du tænker, det ser kikset ud? Det tænker du altså ikke, når det hele spiller, og dit cover gang på gang beskytter din telefon imod slemme fald på marmorgulve, bargulve eller badeværelsesgulve.

More articles