At male et gammelt badekar kan sagtens lade sig gøre

26 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har måske hørt det med, at man kan male et badekar, og det er da også ganske korrekt, så længe man gør det på den rigtige måde, så man ender med en overflade, der har en anden farve end den, som det havde før da – og ellers kan man jo farve den op igen med samme farve, hvis det trænger til at skinne på ny, eller man vil have en afart af den farve, som det plejer at have.

Men så tænker man måske, at det er noget, som man blot gør med nye badekar, der er skabt til at kunne klare sådan en omgang maling, eller at det ser pænere ud på den nyere slags, men så tager man grueligt fejl!

For du kan sagtens ligge inde med et ældre badekar derhjemme, der kan trænge til en omgang med at male gammelt badekar.

Genopliv dit gamle badekar med maling

Det er ikke til at sige, hvor langt tilbage i tiden dit badekar kan være fremstillet, førend man ikke kan male det, så her er det bedre, at man tager fat i fageksperterne og hører ad, om det er noget, der kan lade sig gøre med lige dit badekar.

Men selvom du har haft dit badekar i flere år, og det er blevet brugt af mange mennesker, så kan det formentlig sagtens tåle en omgang maling.

Derfor er maling af badekar ikke noget, som man bare udfører på et nyt badekar, som man hellere vil have i en anden farve end den, som man købte det i, men man kunne så bare ikke få det i den farve, hvorfor man selv måtte får det malet.

Du kan ende med at se dit gamle badekar komme til at se ud som et, du lige har fået købt med hjem, fordi det kommer til at se flot ud, når det er blevet malet.

More articles