Arrangerede fisketure; er det noget for dig?

10 March 2020 Camilla Skøtt
Arrangerede fisketure; er det noget for dig?

Et afbræk i form af en fisketur med sønnike eller en god ven, er altid kærkomment. Du har garanteret en række foretrukne steder, hvor du fisker, men har du nogensinde overvejet at tage på en arrangeret fisketur?

Hvis du jævnligt fisker, tager du med stor sandsynlighed til de samme steder igen og igen; enhver fisker har vel sine yndlingsområder. Men indimellem kan det være godt med nye oplevelser og måske en helt anden fangst end den, du er vant til – og det kan du få, hvis du tager på en arrangeret fisketur. Det skriver Hobby-Fritid:

“Som med så meget andet i livet, så er det nogle gange godt at bryde sine vaner – og det gælder også når der fiskes. Det kan nemlig være en oplevelse i sig selv, når du skifter setting og kommer i helt andre omgivelser, end hvad du er vant til.”

Lyder det som noget for dig, kan du finde inspiration i artiklen her, eller du kan læse med nedenfor.

På fisketur i den danske natur

Når man siger arrangerede fisketure, ledes tankerne automatisk hen på øer som Gran Canaria og Mallorca, hvor danskere valfarter ud på fisketure for at prøve lykken med Blue Marlin – men det er ikke den slags fisketure, vi taler om.

Vi snakker om de mere rolige fisketure. De intense oplevelser du kan få på de danske vande. Det kan være lystfiskeri i Thyborøn, en fisketur med kutter i Øresund eller måske er det vestkystens mange fisk, du gerne vil have krogen i. Mulighederne er mange, og det kræver ikke andet end et par enkelte opslag på google, så er du ét skridt tættere på den næste fisketur.

Vil du ikke afsted alene, og har du ikke en fiskemakker, du kan tage under armen, er der flere af turene, der foregår i grupper – det eneste, du skal gøre, er at melde dig til.

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

More articles