Anatomi plakater viser kroppen fra mange sider

08 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ved tanke på sådan noget som en anatomi plakat så forestiller man sig måske sådan en, som der hænger hos lægen, så vedkommende kan vise dig, hvor den er galt med din krop, eller hvor man skal lave et indgreb for eksempel.

Det kan også være en, som man kan folde ud fra en lærebog, eller hvor man har den hængende i et undervisningslokale, hvor man skal vise forskellige “lag” af kroppen alt efter, om man arbejder med knoglerne, organerne eller noget helt andet.

Der er meget, man kan vise på sådan nogle retvisende plakater, og det er svært at skulle undervise eller arbejde uden den slags i de erhverv, hvor man har med kroppen at gøre.

Men den slags anatomi plakater kan også være til den nysgerrige derhjemme, der gerne vil blive klogere på kroppen.

For vi har alle en, men hvor meget kender vi egentlig til den?

anatomi plakater

Anatomi plakater viser kroppen fra mange vinkler

I samme kategori med den slags plakater kan man også finde dem, som der er gamle anatomiudgaver, hvor man måske ikke vidste så meget om kroppen, men hvor man kan lide den stil, som kroppen er aftaget på, og der er taget noter ved den.

Anatomiplakaterne behøver heller ikke at være begrænset til at vise hele kroppen frem, for det medfører nogle naturlige begrænsninger.

Derfor er man nødt til at zoome ind på kroppen forskellige steder, hvis det er nogle led, knogler, organer eller andet, som man gerne vil kende til angående kroppen.

Det kan som en decideret interesse, eller måske har man været igennem et behandlingsforløb, så man gerne vil kende et særligt område af kroppen endnu mere, fordi det er et sted, som man skal være opmærksom på.

Således kan det være meget praktisk at have sådan en plakat derhjemme – men det kan generelt også blot være til for at blive klog på kroppen.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/

More articles