All Inclusive rejser – mere end grisefester

10 March 2020 Astrid Pedersen
All Inclusive rejser - mere end grisefester

All inclusive ferierne har fået en ansigtsløftning. I mange år var charter rejser – senere afløst af all inclusive ferierne – uglesete blandt især det yngre publikum, som søgte væk fra pakkerejserne og over i de mere unikke og personlige rejseformer. Men inden for den senere tid har flere og flere fået øjnene op for de mange muligheder, der ligger i de på forhånd arrangerede ferier.

Det er eksempelvis utroligt nemt for den travle børne familie at benytte sig af rejsebureauernes tilbud om en færdig pakket ferie, så de ikke selv skal til at arrangere en rejse fra ende til anden. Samtidig kan priserne på all inclusive ferier holdes nede i kraft af de stordrift fordele, der følger med. Hoteller, som er særligt indrettede til børnefamilier, tilbyder masser af sjove og familie venlige aktiviteter i trygge rammer, og restauranter med mad egnet til såvel store som små.

Dette betyder, at man ikke dagligt skal ud og lede efter mad, men kan bruge tiden på sjovere ting. Og så er all inclusive ferier faktisk ikke kun tilrettet børnefamilierne.

Nemme og billige luksus ferier for voksne

Det er nemlig ikke udelukkende den traditionelle kernefamilie, som kan have brug for et afslappende ophold på et lækkert hotel med alle måltider inkluderet. Inden for det seneste årti er efterspørgslen på pakkerejser tilrettet det voksne publikum uden børn formelig eksploderet. Derfor er der også blevet oprettet flere og flere voksen hoteller og indrettet børnefri afdelinger på mange af de eksisterende resorts.

På den måde kan også par og singler uden børn få glæde af de mange muligheder, som et all inclusive ophold tilbyder. De typiske voksen hoteller er desuden indrettet efter det modne og kræsne publikums behov, hvad angår såvel restauranter som aktiviteter og faciliteter.

Du kan læse mere om de nye former for all inclusive ferier på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

More articles