Find det bedste og billigste webhotel

25 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du en god og billig hosting løsning til din webshop eller din virksomheds hjemmeside? Så bør du overveje at købe en plads på et webhotel.

Hvad kan jeg vinde ved at benytte et webhotel?

Hvis du vælger et af de gode danske webhoteller som udbydes gennem diverse hosting services får du en lang række fordele med oven i hatten.

Først og fremmest skal du med et webhotel ikke bekymre dig om selv at være ansvarlig for drift og vedligeholdelse af en server. Udbyderen står for alt hvad der hedder installation og opdatering af server således at såvel drift software som firewall og antivirus programmer hele tiden er up to date. Dette betyder maksimal beskyttelse af dine data hele døgnet rundt.

webhotel

Samtidig vil et webhotel altid kunne tilbyde backup og fail over løsninger. Dette sikrer den højest mulige oppetid, og beskytter dit domæne mod tab af data i tilfælde af server nedbrud, som kan forårsages af strømafbrydelse eller lignende.

Ekstra services på et webhotel

Der ud over tilbyder de fleste danske webhoteller one click installation af CMS, så du ikke selv skal bøvle med kode og database.

Med et enkelt klik kan du installere et CMS (Content Management System) efter eget valg – det være sig eksempelvis WordPress, Joomla!, Drupal, Shopify eller Magento. Og så kan du hurtigt komme i gang med selv at bygge din egen hjemmeside, også selv om du ikke kender til kode eller programmering.

Hvordan vælger jeg et webhotel som passer til mine behov?

Langt de fleste danske udbydere af webhoteller kan tilbyde forskellige pakkeløsninger med varierende størrelse, båndbredde og adgang til support. Det betyder at du til hver en tid vil kunne finde en webhotel løsning som matcher din hjemmesides eller webshops specifikationer.

Du kan læse mere om udvalget af danske webhoteller på webhotel-guiden.dk.

More articles